photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
laianik | all galleries >> Galleries >> Diari de bord > Dema anem a fer diving!!!
previous | next
25-JUN-2008

Dema anem a fer diving!!!

Si si si!!!

Dema anem a fer 3 divings amb l'Annona!! oleeeee!

Aqui a Dahab la vida es supertranqui... t'aixeques pel mati i esmorces amb la calma, fas el vago una estoneta (el sol tampoc et deixa fer molt mes...), vas a dinar, vas a nedar, vas a donar una volteta, vas a sopar i a "platicar" durant hores!!

l'escull que hi ha davant de casa de l'Anna ja us he comentat que es espectacular. Ahir hi vem tornar a les 17h que es quan l'aigua esta millor, no fa calor i estan els peixos en plena activitat i va ser espectacular... vem veure passar 3 bancs de peixos, hi havia una visibilitat de 20-25 metres.. ESPECTACULAR!!! i el tema es q veus aixo com qui va a comprar tabac!!

Almenys aqui ha Dahab s'esta prou tranqui com per poder anar a un restaurant i que et vingui el cambrer o l'owner i s'asseguin amb tu a xerrar una estona! es genial! pots apendre moltes coses i fer moltes preguntes. A mes, tenim la sort que al restaurant que mes hem anat de moment, hi ha un noi de Suez i un de Luxor que es nubi; i a l'hostal, son beduins egipcis i ara hi ha dos guests que son beduins jordans. Aixi que hi ha moltes oportunitats de parlar. Aixo si, tot homes!

Una de les coses que em te mes astorada, es el tema dels burques: precisament aqui a Dahab no se'n veuen practicament pero m'ha sorpres la quantitat de dones amb burca que hi ha a Egipte. Involuntariament, pel fet de ser dona i amb l'educacio i la cultura europea que he rebut i que mamo cada dia, no puc ser gens objectiva en aquest tema. L'Anna ens ha explicat que parlant amb una amiga seva egipcia que viu aqui a Dahab li explicava que d'uns anys cap aqui, s'ha posat de moda el burca, simplement com una moda mes com qui porta pantalons acampanants; tambe he sentit la teoria de que es una mena de rebelio per part de les dones musulmanes contra les directrius occidentals que dicten el que es correcte i el que no. Jo, no ho se... m'agradaria poder parlar amb unes quantes dones d'aqui (el q no es impossible pero practicament pel poc temps que estem i per la nostra qualitat de "guiris") m'agradaria saber el perque ho fan: es nomes un tema religios, cultural? una moda? poden escollir-ho voluntariament? tinc tantes preguntes, i no tant sols sobre aquest tema... pero es clar, de dones soles o que parlin angles se'n veuen poques i mes que puguis tenir la oportunitat de poder d'aquest tema ja ni us explico. Es un tema molt delicat i no es tan facil com "hi, how are you? from where are you? and, what about your 'burka'?"

Espero que ningu se senti ofes pq no es la meva intencio ni molt menys... ho trobo un tema molt important, delicat i que s'ha de respectar molt. De fet, som nosaltres que hem vingut al seu pais a veure com es, com viuen, la cultura i tal... si no t'agrada... te'n vas!! no hi ha mes!

De moment poca cosa mes... encara estic amb Petra entre cella i cella i estic buscant info sobre si es pogues fer per carretera creuant Israel... m'ho he de mirar!! ja us explicare!

Pentax Optio A20
1/250s f/2.8 at 7.9mm iso64 hide exif
Full EXIF Info
Date/Time25-Jun-2008 17:13:28
MakePentax
ModelPENTAX Optio A20
Flash UsedNo
Focal Length7.9 mm
Exposure Time1/250 sec
Aperturef/2.8
ISO Equivalent64
Exposure Bias
White Balance
Metering Modematrix (5)
JPEG Quality
Exposure Programprogram (2)
Focus Distance

other sizes: small original auto
share
mama 09-Jul-2008 10:17
Hola es per dirte que ahir dimarts a las 19h. ja van marxar, ja que el día abans els hi va ser imposible, ja estan entregades les claus i crec que ja hi dit que dijous día 10 a les 20h. agafan el tren, el Eric ahir deia que encara no es fa l´ideia.
Ahir va acompanyarme a Ikea per comprar una tauleta per posa-rí la TV al dormitorí i el 90% va monta ell so, es més que un home.
DISFRUUUUUUUUUUUUUUUUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mama 09-Jul-2008 10:16
Hola es per dirte que ahir dimarts a las 19h. ja van marxar, ja que el día abans els hi va ser imposible, ja estan entregades les claus i crec que ja hi dit que dijous día 10 a les 20h. agafan el tren, el Eric ahir deia que encara no es fa l´ideia.
Ahir va acompanyarme a Ikea per comprar una tauleta per posa-rí la TV al dormitorí i el 90% va monta ell so, es més que un home.
DISFRUUUUUUUUUUUUUUUUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mama 02-Jul-2008 21:42
Hola guapas,FELICITATS per el teus examens, per lo q observo com sempre, nose, no se, y despres TOT PERFECTA.

Celebro molt aquesta experiencía i la vegada enveijo, quina sort aquet Espectacle del Mar.
I l´Ana viu-re de aquesta manera. Magnific.
Sorprenet lo de Burka, dubto moolt q per tot lo q els hi a significat, ara sigui "moda", el mond es tan sorprenent???. Pero intenta veu-re si pots parla-rí amb una ???
Miriam, Petitona, cuidat las migranyes i moolts petonets.
PER TOTES DISFRUTE-U MOLTISIMMMMMMMM. Un petonaç i un de més especial per la Laia.
Moni Compensa 02-Jul-2008 17:10
Jajajajaja.... Veig que amb el tema del burka estàs rallada... Si et val d'alguna cosa, quan jo vaig anar allà l'any passat el nostre GUI egipci, que era de religió cristiana, ens va dir el mateix que a la teva amiga, i es que segons ell, a l'actualitat es un tema de moda i no una imposició... A mí tp em va convèncer gaire... jejeje... Bueno nena, com pots veure estic molt aplicada en "add Comment".
Segueix gaudint d'aquestes "peazo" vacances.

Un altre petonet mooooooolt gran
Type your message and click Add Comment
It is best to login or register first but you may post as a guest.
Enter an optional name and contact email address. Name
Name Email
help private comment