photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
laianik | all galleries >> Galleries >> Diari de bord > Ja hem fet inmersio!!!!
previous | next

Ja hem fet inmersio!!!!

UAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!
De moment encara no us puc passar les fotos pq estan a la camera de l'annona i la seva camera esta al seu curro i ella esta amb nosaltres... avui anirem a buscar la camera per veure les fotos, uauuuuu!

Vem arribar a baixar fins a 32 mts... i ens ho vem passar teta!! Anavem l'Anna, la Laia i jo, i la Miriam s'ho mirava tot des de la superficie mentre feia snorkel.

Ostres tu! INCREIBLE!! El lloc super xulo... primer vem anar a Canyon, on a la Laiona (pobre) se li van entelar les olleres tota l'estona i li entrava aigua i no va veure gran cosa pero era mooolt xulo; arribaves a 30 mts per un canyo super maco i despres ja anaves diving per l'escull; a mes, abans d'entrar al canyon sortien bombolles de tot arreu, com si fos una cortina degut a la respiracio dels submarinistes que baixen per alla. Despres vem anar a Bells-Blue Hole, uau! una entrada a l'aigua preciosa, on primer baixes per una especie de xemeneia fins als 26 mts o aixi, i surt a l'escull per un pont natural de corall, despres segueixes per l'escull xafardeixant i entres al blue hole... un espai mes o menys circular amb no se si 200 mts de profunditat o aixi.
Total, ens vem fer un munt de fotos i ens ho vem passar de conya, sobre tot a la segona inmersio. De fet, jo vaig sortir de l'aigua amb 10 bars i xuclant l'aire de l'Anna (li estic agafant el gustillo a aixo) i la laiona amb 20 bars (oh my god!) pero es q ens vem descollonar vives dins de l'aigua i, a 30 metres no vegis com xucla!!

Dels peixos ja us en parlare a les fotos pq estic saturada. En vaig veure un munt i tots superdiferents... he de pillar el llibre que hi ha la Camp on estem dormint i mirar quin es cada peix per saber el que i aixi identificar peixos quan pugi les foticos.

Avui anavem a anar a Laguna, un lloc que li encanta a l'anna 'Laguna' pero al final hi anirem a la tarda, a passar la nit i dema pq la Miriam s'ha aixecat aq mati amb una descomposicio del 'caraio'!

Durant els propers dies anirem al Monte Sinai i, la Laia i jo tambe anirem a Sharm a fer un parell o tres inmersions i a veure si tenim sort i veiem tortugues i taurons... si us plau, siiiiiii!!!

Dahab es una altra historia dins d'Egipte. Pel que veig, hi ha molta gent que ve directament a Dahab sense passar per enlloc mes i pensen que aixo es Egipte, ufff! q enganyats estan! per no parlar dels q, fins i tot, estan en un hotel a les afores de Dahab, no passen ni pel poble i nomes fan diving... Aixo seria com un Sitges o Lloret a lo egipci. Estan mooolt occidentalitzats i pots anar amb tirants, bikini o faldilles mega curtes sense problemes (pero seguiras sense evitar la mirada escaneixadora dels joves d'aqui -i no tant joves-) pero son molt tranquis, a part que aqui tambe hi ha beduins que son encara mes tranquis (com els del nostre camp). Pero aixo seria com una especie de paradis de tranquilitat dins d'aquest pais. Trobo que es un lloc xulo per veure i estar-s'hi uns dies pero si nomes vens aqui et perds l'esencia del pais...

Per acabar, nomes una miqueta d'enveja... portem 4 dies 'eating, resting and swimming', quin estres, eh??? i jo q pensava q tant de relax em mataria, doncs no! i lo mes greu es q, des de que he arribat a Dahab, em dec haver llegit com a molt 20 pagines d'un llibre... ualaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! si! jo tambe estic sorpresa! i aixo q no fotem res en tot el dia (ni estar sota el sol! es impossible!) aixi que en breu, m'haure de comencar a mentalitzar que comenco a currar en una setmana... mentres... SHUAIA SHUAIA!!!

share
mama 05-Jul-2008 14:09
Hola, com que cada día miro si tinc noticias, clar al arriba-rí aquet migdia del "curro", sorpresa, siiiiiiiii. B, jo crec que la Yolanda ja tu dira, ja que li comentaré que has tornat a escri-ure, marxen de Caldetes el dilluns 7 de Juriol, pro no als San Ferminis, sino a Ripollet, fins el día 10 que habafan el tren a les 20h.
Crec que el noi que fa la trobada,ja els ha trucat varies cops, perque sobretot no fallin
amb els preparatius de la trobada, crec que els esperara i ja una sra. alemanya que te una casa que aquets dias no estare y el noi trucara per veure si els hi deja la casa, pinta b, no???, B, ja hi parlat amb el Cristian i ja sa que el últim día de esta-rí ell anavau "patas abajo", per culpa de un peix, pro encara la cosa continua eh!, es que a la Miriam no se la pot treure de las comiditas de su mama.Tinc que torna a la feina fins les 2oh. No vui amarga pro just una semana FINNNNNNNNNNN. je je je .Petonets, i estic impacient per veure les foticos que tu sempre dius. MUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAA per totes
Type your message and click Add Comment
It is best to login or register first but you may post as a guest.
Enter an optional name and contact email address. Name
Name Email
help private comment