photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
laianik | all galleries >> Galleries >> Diari de bord > Ja estem a Dahab amb l'Annona!
previous | next

Ja estem a Dahab amb l'Annona!

Uolaaaaaaaaaaaaa!

Han passat uns quants dies i al ritme que anem, ja hem fet un munt de coses!!

Dissabte al migdia vem pillar un bus cap a Hurghada on vem arribar a les 12,30h de la nit, sense menjar en tot el dia i fetes pols... pero a l'arribar a l'hostal, vem comencar a parlar amb l'home i ens vem liar (nosaltres mateixes) i vem agafar una excursio per al dia seguent (en aq ordinador tampoc hi ha dieresis!!) per anar a fer snorkel!
Aixi que ens vem llevar i, mooolt dormides, vem anar d'excursio. Alla vem coneixer al Jorge, un mexica q porta uns mesos viatjant i amb qui portem dos dies, ja que ell tambe anava a Dahab (on estem ara)
L'snorkel a Hurghada va ser moooolt xulo, vem veure raies, peixos paiaso (nemos!), peixos trompeta, una morena eeeeeenorme i un munt de peixos mes! aixo si... si voliem trobar calma i tranquilitat, no seria el cas! alla on anavem hi havia com a minim 8 vaixells mes, mmmmm!
Ahir vem pillar el ferry d'Hurghada a Sharm El-Sheik que en teoria triga hora i mitja i en va trigar 2 i mitja, amb vomitadeta pel cami i tot! si es q... no se'm pot treure de casa!!
I finalmente vem arribar a Dahab on ens vem trobar a l'Annona! uoleeeeeeeeeeeeeeee!! esta super rossa i amb els ulls blavissims!! i es q el sol d'aqui te una tela... el dia de l'snorkel, la laiona i jo ens vem cremar l'esquena (ja sabeu, vas mirant els peixos amb el tub i les olleres i sense adonar-te'n et rosteixes) i portem 2 dies banyant-nos en aftersun i posant-nos tovallola amb aigua i vinagre... quina tela!
Ahir mateix per la tarda ens vem ficar a l'aigua just davant de casa de l'anna... uauuuuuuuuuuuuu! IM-PRES-SIONANT!!! la tia te un reef de corall just davant de casa, a 10 mts de l'habitacio... es molt bestia! i aixo q ens hi vem ficar just quan els peixos baixaven a dormir... en una estoneta hi tornarem a anar i segur q sera brutal!!

I hasta aqui, puedo leer! ;)

share
Moni 01-Jul-2008 10:57
Però quina enveja asquerosa que tinc tia!!!!!! Jo també vull anar a veure a Nemo i a Dori!! i a veure un altre cop les piràmides i a l'amic tutankamon!!

Bueno reina disfruta mooooolt i fes moltes fotos per fer dentetes com sempre a tot el personal de Compensa.

Un petó mooooolta gran i felicitats pels exams, ets un crack!!
Type your message and click Add Comment
It is best to login or register first but you may post as a guest.
Enter an optional name and contact email address. Name
Name Email
help private comment