photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Wim Deloddere | profile | guestbook | all galleries | recent
Type your message and click Add Comment
It is best to login or register first but you may post as a guest.
Enter an optional name and contact email address. Name
Name Email
help private comment
Guest 03-Oct-2015 14:50
Dag Wim , net de foto's bekeken van Bourgas en zoals Ronan al zei topklasse zoals we stilaan gewoon zijn van jou . Ik heb er van genoten en al spijt dat ik er niet bij was !
Groetjes Herman
Herman Paelinck 14-Nov-2014 19:12
Dag Wim ben zonet eens goed gaan rondneuzen op je site en ik ben bijna achterover gevallen. Dat zijn echt topfoto's , die kunnen zo in Natuurfotopassie .
Een dikke pluim van mij en tot binnenkort wel eens in de polder .
Vorig weekend hebben we elkaar en ik de roerdomp jammer genoeg juist gemist.
Groetjes Herman
Hennie & Lies Lammers06-Oct-2014 07:11
Hoi Wim,

Heb je site al eens (gedeeltelijk) bekeken. Ziet mooi uit met prachtige foto's. Je hebt net als wij mooie trips gemaakt zie ik.Kom zeker nog eens terug om te kijken.
Groeten Hennie
Pascal De Munck 22-Apr-2013 09:45
Dag Wim, heb zonet weer een prachtfoto gezien van u op waarnemingen.be van de grasmus, prachtshot alweer. Ben van plan ook nog eens een keertje af te komen naar de Bazelse polder. Als u mij een beetje op weg kunt helpen waar het best Grasmus, Sprinkhaanrietzanger en/of Snor kan fotograferen zou fantastisch zijn. Tip waar best mijn auto te parkeren enzo (zodat ik met mijn kilos materiaal niet te ver moet zeulen) zou enorm geapprecieerd worden. Ondertussen ben ik ook begonnen (via mijn website en om mijn website te ondersteunen) met het schrijven van een maandelijkse nieuwsbrief over mij reilen en zeilen. Breng gerust nog maar eens een bezoekje op mijn website www.pascaldemunck.weebly.com en email adres is demunck1@telenet.be

groeten Pascal
Rudie Greeuwers 23-Dec-2012 17:04
Amai dat zijn nu pas mooie foto's!!!Amazing....Al heel mijn leven ben ik gefascineerd door vogels en natuur als semi-professioneel fotograaf.Ik gebruik een Canon 500mm-lens die eigenlijk een vergroeide lichaamsdeel is geworden.Ik ben vooral gespecialiseerd in het 'shooten' van de ivoormeeuw en verder fotografeer ik standvogels, doortrekkers, dwaalgasten, zomer- en wintergasten.
Ik zou graag een workshop willen bijwonen van u.Laat me maar weten waar en wanneer.
Zeer vriendelijke groeten en nog veen succes met uw professionele loopbaan.

Rudie
melis chris 04-Dec-2012 11:58
je foto's van Oman zijn prachtig! zijn de vogels daar zo goed te benaderen? en die roofvogels oa Steppearend...subliem! Ik ben beginnende vogelfotograaf, heb 300 2.8 maar zal nog veel moeten oefenen om dergelijke fotos te hebben; fotografeer jij vanuit schuiltent? gebruik je een extender 2x?
Geef je soms voordrachten aan de hand van je fotos?
Nog veel succes gewenst! chris melis
Lomea Hide photography 27-Nov-2012 15:32
wildlife photography in Bulgaria

www.lomea-hidephotography.com
Wout Vande Sompele 12-Sep-2012 12:47
Hallo Wim,

prachtige foto's! Als beginnend amateurfotograaf toch wel wat jaloers. Wat is je geheim wapen? Wat voor toestel/ lens gebruik je doorgaans?
Vriendelijke groeten,

Wout Vande Sompele
Pascal De Munck 29-May-2012 13:47
Dag Wim,

Heb net je foto's van de grote karekiet gezien op waarneming.be genomen in Bazel. Ikzelf woon in Melsele en sinds een paar jaar nu ook redelijk intens bezig met vogelfotografie. Ben pqs ook gestart met een eigen website zijnde www.pascaldemunck.weebly.com neem gerust een kijkje en aarzel niet een comment achter te laten. Nu terug naar de Grote karekiet, zijn die foto's genomen gewoon daar langs de straat of ben je stiekem dichterbij moeten kruipen tot dat plasje met camou....en indien het tweede is dat daar toegestaan om dichterbij te gaan. Als ik daar kom blijf ik op de baan. En ten tweede die foto's van u met welke focal length zijn die genomen ? 400, 500 of meer... Heb ook je Wielewaal foto gezien, prachtig. Groeten Pascal