photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Topics >> by >> Cum să cāștigi mare īn industria sexului

Cum să cāștigi mare īn industria sexului Photos
Topic maintained by (see all topics)

BDSM: trucuri pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in camera de pat? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi recomandari precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartamentul. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre unul Vizitați acest site dintre cele mai esential BDSM sfaturi este ca trebuie sa parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele naturala si. In mod firesc, este complet cat tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Mai degraba decat comun lenjerie, BDSM ofera sansa de a abordati un nou rol precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, net si specialitate magazine dati o semnificativa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati putea pune un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si mai jos jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate celelalte datorie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, intrare, fara risc este intr-adevar important. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de actual durere, este intr-adevar important sa alege un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece belows poate fi ocazional legat.

Fara mila

BDSM este o distincta practica care solicita o masiva cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este metoda ca ar trebui fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si apreciati sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal precum si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca este in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica rezonante, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.
has not yet selected any galleries for this topic.