photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Topics >> by patiusgpee >> How to Explica Relatii cupluri to your Babs

How to Explica Relatii cupluri to your Babs Photos
Topic maintained by patiusgpee (see all topics)

BDSM: sugestii pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti Vizitați acest site web face o inceput.

Descoperire inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a localizeaza idei si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti constient de. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sugestii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu apartamentul. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre unul dintre cele mai crucial BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in voga - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este complet pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Mai degraba decat tipic lenjerie, BDSM furnizeaza sansa de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, web si, de asemenea, specializate magazine furnizati o uriasa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte petrecere invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si mai jos jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte functie joaca acele utilizare dominanta precum si intrare, o siguranta este foarte vital. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de genuine durere, este intr-adevar crucial sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii instant recunoaste ca un indicator pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece belows poate fi ocazional legat.

Fara rusine

BDSM este o unica practica care are nevoie o mare cantitate de incredere in companion. Acesta este modul ca ar trebui fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, astfel incat tu si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, tehnica a acestuia trebuie totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Util asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm on your own - indiferent de daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare orice loc cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.
patiusgpee has not yet selected any galleries for this topic.