photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Topics >> by >> 11 moduri de a vă sabota complet sexul

11 moduri de a vă sabota complet sexul Photos
Topic maintained by (see all topics)

Cele mai tari filme sexy din toate timpurile

Fiecare din aceste filme includ puncte de referinta momente in cinematograf - momente folosit pentru a provoca, titilati, si, de asemenea pentru a apasati marginile.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , oferire ultimul interpretare a pornografiei: "Stiu cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel nivel de subiectivitate, si, de asemenea pe pelicula, verifica externe limitari ale incertitudine - mult astfel incat am poate nu de asemenea recunoastem cand il vedem. O multime de povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priviti in mijloc doua caractere niciodata insemnat a fi unul cu celalalt; o tiv Verificați aici sau un articol scurt de imbracaminte cateva mai mare, sau mai scurt, decat gasit in un client viata de zi cu zi; precum si chiar un evidentiat cuvant sau expresie semnificatie necunoscut, chiar neplanificat semnificatie. Si, de asemenea desigur, in unele cazuri este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena insotitor sau replica afectiune sub pitoresc, delicios lumini.

Toate din ceea ce inseamna afirma ca selectarea cel mai bun senzual filme se simte cu adevarat un pic ca traducere un test Rorschach al al unui autor foarte propriu pofte de mancare si pasiuni. Datorita faptului ca filme nu doar document legat de sex si fermecator vise, le descopera. Numarul de cinefili apreciat, stare, un adolescent amuzant unde sunt primul preferat stea a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau s-a prezentat la un patinoar apare ca cu intruchiparea a atractiei turistice? Sau s-au trezit visand cu ochii deschisi referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, foarte subiectiva. In consecinta, aceasta lista de verificare colecteaza unele dintre reperul momente fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau starlet in o functie care indeplinit sau transformat piata tinta ipoteze, sau doar capturat momente de frumusete, pasiune sau sexualitate in provocator, suscitat sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, regret, intristat, sau irepresionabil umanitate. Totusi fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista de verificare numai prin principal - in special, ca individ nevoie continua sa fie supus, neglijat sau depasit de politic obligatie, daca nu suplimentar psihologic si, fizic suprimare. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre cel mai aclamati actori in intreaga lume a descrie un contrar scenariu - un tip atat de asaltat de catastrofa ca poate doar fugi in sexual licentiune. disputa cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a afirmat „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, precum si poate ar trebui, definitiv nuanta exact cum se vede performantele precum si film deodata.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, de asemenea, incarcaturi de nume copicats si copiati pisici (cadere litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) creat o in jurul lumii mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati fete a luat o calatorie lume, dormit cu frumos, confidential parteneri precum si au pacalit tabuurile din asa-numitul "bun" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest front runner franchise business nu fusese compus de actual Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) oferit titlul personalitate companie si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte instalatii, inclusiv original film.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco era Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir cuplu din infinit (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze traditia, precum si longevitate, intr-o perioada de stiinta, si, de asemenea bogatie. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de reusite una ca cealalta inca majoritatea ele unic precum si gandite in propriul mod. (Lui ajustare Lolita, ca exemplu, este, in punct de vedere, o superioara ajustare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de contemporan standarde, inca gender roleplay jocuri, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne descris aceste spectacol Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat precum si dirijat acest extraordinar film referitor la un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) comercializata in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de jug pentru aceasta femeie devine o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, initial pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru afectiune fizica care devine mult mai profunda precum si mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta poveste despre trecut si, de asemenea, prezent, sex si dragoste, claritate, precum si confuzie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, evenimentele - multe sexual sau legat de sex - acela definiti lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul totusi exista reciprocitate autentica, deoarece acestea dau reciproc satisfactie, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte insemnat si dezvoltarea minute critic pentru viata lor emotionala.
has not yet selected any galleries for this topic.