photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Topics >> by >> O dezvăluire productivă despre sex

O dezvăluire productivă despre sex Photos
Topic maintained by (see all topics)

BDSM: idei pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a localizeaza recomandari si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi constient de. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, dupa aceea puteti absolut incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via apartament sau condo. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala si. Evident, este total cat tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Spre deosebire de comun lenjerie, BDSM utilizeaza posibilitatea de a lua pe un nou datorie si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, internet precum si specialitate magazine oferiti o mare selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte eveniment vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si mai jos cincizeci la suta posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel ca in toate celelalte rol joaca acele utilizare suprematie precum si intrare, fara risc este intr-adevar important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de genuine disconfort, este cu adevarat esential sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii instant recunoaste ca o indicatie pentru a opri tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs ar putea fi adesea inchis.

Fara jena

BDSM este o speciala practica care are nevoie o mare suma de conteaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, astfel incat tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati precum si apreciati sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, ideal minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita http://reidzeqf057.theburnward.com/7-secrete-simple-pentru-a-va-lovi-complet-filmul-porno sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti partenerul dvs. climax on your own - in ciuda daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare orice loc cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta vibratii, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discretie.
has not yet selected any galleries for this topic.