photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Topics >> by moriantcit >> Cum să vinzi sexul unui sceptic

Cum să vinzi sexul unui sceptic Photos
Topic maintained by moriantcit (see all topics)

BDSM: trucuri pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi recomandari si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti constient de. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Printre cel mai important BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in mod special in piele naturala precum si. Desigur, Descopera mai mult este complet pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Mai degraba decat comun lenjerie intima, BDSM utilizeaza oportunitatea de a lua pe un nou rol si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, web si, de asemenea, specializate magazine dati o uriasa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte petrecere invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea pune un guler si, de asemenea, selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, redus cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate celelalte rol joaca acele joc suprematie precum si trimitere, un cuvant sigur este foarte important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este intr-adevar esential sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid identifica ca o indicatie pentru a opri tot deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece subs poate fi uneori inchis.

Fara jena

BDSM este unica metoda care solicita o masiva cantitate de incredere in companion. Acesta este modul ca ar trebui fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, tehnica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent de daca ramane in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.
moriantcit has not yet selected any galleries for this topic.