photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Topics >> by moriantcit >> Cum să economisim bani pe sex

Cum să economisim bani pe sex Photos
Topic maintained by moriantcit (see all topics)

Cele mai populare filme sexy din toate timpurile

Fiecare din aceste filme contin puncte de referinta minute in cinema - minute folosit pentru a solicita, activati, precum si pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o blasfemie caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire suprem interpretare a pornografiei: "recunosc cand il vad." Erotica traieste mult mai mult clar la acel grad de subiectivitate, si pe film, evalueaza externe restrictii ale ambiguitatii - atat de mult astfel incat am s-ar putea nu de asemenea recunoastem cand il vedem. Numeroase povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priveliste intre 2 personalitati niciodata implicit a fi impreuna; o tiv sau un articol scurt de articole de imbracaminte cateva mai sus, sau mai scurt, decat identificat in un client viata de zi cu zi; si chiar un accentuat cuvant sau expresie semnificatie nespus, de asemenea neintentionat semnificatie. Si desigur, deseori este vizibil suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau actrita dezvaluie toate, se confrunta cu o scena partener sau imita intimitate sub ideal, superb iluminare.

Toate din ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai bun sexual filme se simte un pic ca descifrare un test Rorschach al al unui autor foarte propriu pofte de mancare si, de asemenea interese. Datorita faptului ca filme nu pur si simplu document legat de sex precum si romantic vise, le descopera. Cantitatea de cinefili apreciat, spune, un adolescent amuzant unde sunt initial favorit vedeta a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar aratand ca cu intruchiparea a atractiei? Sau s-au trezit visand cu ochii deschisi referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, foarte subiectiva. In consecinta, aceasta lista de verificare aduna cateva dintre reperul momente captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si vedeta sau actrita in o datorie care indeplinit sau schimbat audienta ipoteze, sau doar prins minute de atractie, pasiune sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent moduri. Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, regret, bolnav, sau irepresionabil omenire. Totusi fiecare dintre ele sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta listare doar din cauza central tema - in special, ca specific nevoie ramane redus, neglijat sau eclipsat de politic responsabilitate, altfel de asemenea psihologic si, de asemenea, fizic suprimare. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre unul dintre cei mai aclamati actori in lume a descrie un opus situatie - un tip atat de asaltat de dezastru ca poate doar scapa in legat de sex depravare. disputa cu privire la scena „untului” si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si, de asemenea poate ar trebui, definitiv nuanta exact cum se vede eficiente precum si film deodata.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin precum si, incarcaturi de omonim imitatori precum si copiati pisici (varsare litere in numele ei, cum ar fi redactari din imbracaminte) produs a in intreaga lume mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati tinere a luat o calatorie globul, copulat atractiv, anonim insotitori si, de asemenea au pacalit tabuurile din presupus "respectabil" cultura. Dar, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest front runner franchise nu creat de genuine Emmanuelle Arsan totusi ei barbat, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personalitate companie precum si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte rate, constand din original pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco era Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir pereche din eternitate (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze traditia, si durabilitate, intr-o perioada de stiinta, si bogatie. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) gasind ​​confort in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata idile, nu toate la fel de reusite una ca cealalta totusi o multime de ele distinct precum si gandite http://hectorzsjp095.cavandoragh.org/tehnologia-face-relatiile-cupluri-mai-bune-sau-mai-rele in foarte propriu mod. (Lui ajustare Lolita, ptexemplu, este, in opinia mea, o exceptionala adaptare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de contemporan cerinte, inca gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne a aratat aceste acte cu Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat si, de asemenea dirijat acest fenomenal film despre un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) vanduta chiar in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de servitute pentru aceasta doamna vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, mai intai pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru afectiune fizica care se transforma in mult mai profunda precum si mult mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta poveste despre anterior precum si, prezent, sex precum si dragoste, claritate, precum si complicatie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), si, ocazii - numeroase sexual sau legat de sex - acela definiti lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea totusi exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea dau reciproc satisfactie, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei muschi fara joc de cuvinte planificat si crearea momente esential pentru viata lor emotionala.
moriantcit has not yet selected any galleries for this topic.