photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Topics >> by >> Cele mai frecvente greșeli pe care oamenii le fac cu sexul

Cele mai frecvente greșeli pe care oamenii le fac cu sexul Photos
Topic maintained by (see all topics)

Preludiu: Concepte pentru a condimenta viata de cuplu

Exista o multime de metode de a fi intim cu partenerul, preludii este una. Sex specialisti spun ca preludiu are capacitatea de a va conduce la un mult mai profund sens al cine esti precum si ceea ce alege sexual. Cu cat chiar mai mult va conectati-va unul cu celalalt sexual, cu atat mai confortabil amandoi va ramane in impartasind visele, dorintele, etc. Astfel, ne-am am luat in considerare listarea in jos cateva moduri poti avea cel mai bun activitate sexuala.

Prelucrare este ceva pe care noi deseori tindem sa uitam uneori dar este o parte importanta a actului sexual. Pentru femele, le da timp pentru a „incalzi” pana precum si introduce starea dispozitie. Acesta la fel le permite ajunge la orgasm extra frecvent.

Mai multi barbati sunt necunoscut totusi tipic sanatos om dureaza aprox. 5 minute inainte de ajungerea orgasm in timp ce obisnuit sanatos femeie poate lua ca 17 minute pentru a ajunge punctul culminant. Aceasta se numeste climax gol.

Asumati-va in afara dormitorului

In primul rand, go-to activitate sexuala regim nu ar trebui incepe in dormitor. Poate incepe cu miscare lenta, sarutari intime si atingandu-se reciproc in camera de zi facandu-va cale a face sex cu drepturi depline pe pat.

Trimiteti-le text un pic ceva

Sextingul poate fi o caldura fel de preludiu, in special atunci cand include tachinarea partenerului dincolo a afisarii. Lasati companionului recunoasteti ceea ce aveti de gand sa le faceti sau ceea ce doriti sa va faca. Lasati-i ganditi-va mici scene in capul lor precum si acestea vor fi cu siguranta toate la fel incantat sa obtine acasa pentru ultimul face-off de sunt deja activat cu toate textele.

Trimite-le un sufocant imagine

Dirty vorbirea este calda! Cu toate acestea o fotografie poate lasa mult mult mai putin pentru imaginatie creativa. Spune insotitorul se bucura de ea cand ii trimiti o atractiva imaginea de pe tine proprii. De ce nu faci exact ca atunci cand te afli in starea sufleteasca? Stabiliti starea sufleteasca trimitandu-le o atractiva imaginea cu dvs. sau ceea ce ati folositi in seara si lasati restului restului sa vorbeasca.

Utilizati dvs. preferat lenjerie

Acest lucru va poate fi gasit in convenabil daca intentionati folosind anterior sfat. Chiar daca nu aveti nicio intentie de a va trimite partenerului un sexy selfie, fierbinte lenjerie intima va orice fel de zi va pune in dispozitia precum si creste dvs. proprii anticipare din ce de ce poate veni later on acea noapte.

Obtineti util, inca nu prea mult

Multi indivizi presupune activitate sexuala indica atingere cu degetul si, de asemenea, preludiu numai. S-ar putea ar putea fi timpul sa luminati-va voi insiva pe la fel ca activitate sexuala poate implica o multime de diferite lucruri de asemenea. Permiteti-va sarutarile, atingerile si, de asemenea, rontai aratati pe amandoi exact cum atragator preludiu poate obtine si dupa aceea permite sa-ti conduca drumul la sex.

Obtineti Spatiul Gata pentru sex

O multime de indivizi au aceasta viziune-tunel abilitate la zero in ceea ce fac si, de asemenea, Femei tind sa obtina distras rapid prin atmosfera care lista a lucrurilor care necesita sa fie realizate.

Daca o invitati in dormitor, luati-va timp pentru a sterge de mizerie, repara cearsafurile, ridicati rufele, si in general curata casa.

Niciodata niciodata raneste sa seteze scena. Dim luminile, aprindeti o lumanare, activati unele melodii sau cel putin, opreste YouTube.

Ia-ti timpul dezbracandu-te

Daca alegeti activitate sexuala femele place, tineti minte ca este chiar mai mult seducator si, de asemenea, trezitor daca va luati timpul peeling straturile de imbracaminte.

Da, poate fi dificil sa ritm pe cont propriu cand intentionezi sa obtii ochii tai in jurul corpul ei.

Ea cu siguranta va aprecia anticiparea care vine de-a lungul cu eliminarea unuia scriere -up de imbracaminte de fiecare data si, de asemenea, concentrare pe care o furnizati corpul ei in proces.

Indeparteaza tricoul precum si mangaie-i pe umeri precum si, pe brate. Trage pantalonii ei, incet, si saruta sau atinge-i picioarele si, picioarele superioare Accesați acest link la fel ca tine. Indeparteaza sutienul ei si atinge busturi. Efectueaza chilotii si, de asemenea, ... ai ideea.

Faceti clitorisul La fel de Puncte G pe locuri pe traseu, nu Inceput Puncte

Chiar nu ti-a mama preda sa nu mananci trata inainte cina ?

Clitorisul si de asemenea Punctul G sunt esentiale puncte pentru recunoaste pe o doamna, totusi preludii ar trebui niciodata incepe mai jos .

Activitate sexuala inainte de sexul este totul despre incurajator sa o obtine incalzit si totul setat. Scufundarea direct in clitoris excitare sau punct G excitare pur si simplu nu functioneaza daca nu este cel putin partial entuziasmat deja.

Reduceti-l in jos, Dezvoltati Anticipare

Obtinerea un pic extra extins cu pointer 3 deasupra, scaderea este ceva care poate functiona minuni pentru activitate sexuala eforturi, si acesta este unul dintre activitate sexuala sfaturi pentru barbati care pot fi cel mai mare lupta.

Da, esti incantat, si asa este ea, totusi totusi vrei construiesti ceva incredibil de vital pentru experienta general legat de sex: anticipator satisfactie. Reducerea rularii dvs. este cel mai simplu inseamna de a face acest lucru.

Nu va Fiti-va frica Pentru a pune Intrebari

Scopul tau este sa-l excita, totusi daca ai probleme cu selectarea ce ii place ii place, pur si simplu intreaba.

Multe femeilor valoare simplu intrebari; ii arata ca tintesti sa-i multumesti inseamna ca ea astfel incat sa fie fericita, si asta poate fi o pornire pe toate de la sine.

Nu permite ingrijorari sa fie juvenil. Plasati unele credute direct in ele, sau utilizati fapt de care solicitati asistenta ca o oportunitate de a injecta niste discutii necurate.
has not yet selected any galleries for this topic.