photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Topics >> by >> 10 Cele mai bune aplicatii mobile pentru Relatii cupluri

10 Cele mai bune aplicatii mobile pentru Relatii cupluri Photos
Topic maintained by (see all topics)

BDSM: sugestii pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a gasi recomandari precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice fel de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul Click aici scop acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, atunci puteti absolut incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin apartament sau condo. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai important BDSM sfaturi este ca trebuie sa parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala si. Desigur, este total cat tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Mai degraba decat normal lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou functie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, internet si, de asemenea, specialitate magazine oferiti o semnificativa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa va asigurati alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte eveniment invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler precum si alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la busturi si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate celelalte datorie joaca acele utilizare dominanta si intrare, o siguranta este foarte crucial. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de actual disconfort, este de fapt crucial sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei folositi cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece belows poate fi ocazional inchis.

Fara mila

BDSM este o speciala tehnica care solicita o masiva cantitate de conteaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie fie precum si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati precum si apreciati sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, metoda a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sugestii: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti companion orgasm on your own - in ciuda daca este in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta vibratii, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.
has not yet selected any galleries for this topic.