photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Topics >> by >> Metrop - Profesionalna gnojila v Sloveniji

Metrop - Profesionalna gnojila v Sloveniji Photos
Topic maintained by (see all topics)

Metrop - profesionalno GNOJILO v Sloveniji proizvaja podjetje Agropol. Razvija in proizvaja biomineralno koncentrirano tekočo rastlinsko hrano, listnato in suspenzijsko rastlinsko hrano ter spodbujevalce zdravja. Na podlagi dolgoletnih izkušenj s pridelavo, Metrop pridelkom pristopa drugače kot drugi proizvajalci gnojil in jim zagotavlja hranila, ki jih potrebujejo v vsaki fazi njihovega rastnega cikla. Podjetje želi ponuditi najboljše izdelke na trgu, ki so cenovno dostopni in učinkoviti.

Sestavine Metropovega gnojila MR1 so ultra koncentrirane in pridobljene iz rastlinskih izvlečkov. Je najučinkovitejše gnojilo za predcvetenje in rast. Visoka vsebnost kalija in magnezija zagotavlja, da bodo vaše rastline razvile koreninski sistem, poln energije. Te sestavine pomagajo vašim rastlinam proizvajati zdrave, lepe cvetove in imajo eksploziven koreninski sistem. Ta formula vsebuje tudi elemente, potrebne za sintezo klorofila in beljakovin.

Na Nizozemskem strokovni proizvajalci talnih in hidroponskih vrtov zaupajo Metrop Root+. Je močno, koncentrirano gnojilo z vsemi bistvenimi makro- in mikroelementi. Je najčistejši in najučinkovitejši stimulator korenin na trgu. Je odobren s strani Evropske komisije in je primeren za vse medije, tudi za ekološke. Gnojilo se ne sme uporabljati za rastline konoplje, ampak za zelenjavo, drevesa in druge dovoljene tradicionalne in eksotične rastline.

Cvetoče gnojilo Metrop MR2 vsebuje vsa potrebna hranila za zdravo rast vaših rastlin. Izdelek je biološko razgradljiv in ne pušča usedlin na vaših rastlinah. Je najučinkovitejše gnojilo v Sloveniji, priporočajo pa ga strokovnjaki s hidroponike in talnih vrtov. Dokazano je, da je najučinkovitejši stimulator korenin na svetu in mu zaupajo tako profesionalni kot amaterski proizvajalci.

Cvetoče gnojilo MR2 je visoko koncentriran izdelek, ki vsebuje vse bistvene makro in mikro elemente za cvetenje in rast. Izdelek vsebuje magnezij, kalij in fosfor ter je zasnovan tako za talne kot za hidroponske vrtove. Ni priporočljiva za uporabo na rastlinah konoplje. Nujno je za osebne in profesionalne pridelovalce. To gnojilo je primerno za večino vrst rastlin in srednje velikih rastlin.

Z dodatkom mineralnih hranil je cvetoče gnojilo Metrop MR2 bistven izdelek za vaše cvetoče rastline. Vsebuje vse makro in mikro elemente, potrebne za cvetenje vaših rastlin. Oblikovan je tudi tako, da je primeren za vsa rastna sredstva, odobrila pa ga je tudi Evropska komisija. Njegova koncentracija vam omogoča prilagajanje urnikov rasti. Vendar pa ne vsebuje vodotopnih vitaminov ali mineralov.


has not yet selected any galleries for this topic.