photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Topics >> by >> Ghidul avansat pentru sex

Ghidul avansat pentru sex Photos
Topic maintained by (see all topics)

BDSM: idei pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a descoperi indicatori si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms Consultați acest site - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sugestii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti absolut incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant cu casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai crucial BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala precum si. Evident, este complet pana la tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie intima, BDSM furnizeaza oportunitatea de a abordati un nou datorie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, net si specialitate magazine furnizati o masiva selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da oferit motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea purta un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si mai jos jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte functie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, trimitere, fara risc este foarte important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de real disconfort, este de fapt important sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid identifica ca un semn pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece subs ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

BDSM este o speciala tehnica care solicita o semnificativa suma de mizeaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie fie precum si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si bucurati-va sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe al saselea sens precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia trebuie totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent de daca este in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm orice loc cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica vibratii, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discernamant.
has not yet selected any galleries for this topic.