photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Topics >> by j4wniqu325 >> Alege mobilierul potrivit pentru dormitorul tau

Alege mobilierul potrivit pentru dormitorul tau Photos
Topic maintained by j4wniqu325 (see all topics)

Deși este posibil să nu fiți treaz să-l vedeți, dormitorul este locul în care vă petreceți cel mai mult timp. În afară de bucătărie, dormitorul îți stabilește starea de spirit pentru întreaga zi și te relaxează după terminarea zilei. A avea mobilierul potrivit pentru tine și spațiul va dicta cum te simți pentru zi și seară. Găsirea combinației potrivite de piese de mobilier italian poate fi adesea dificilă și scumpă, deci, cum ai de gând să găsești mobilierul potrivit pentru tine în timp ce cauti prin magazinele de mobila.

Ce tip de mobilier ti se potriveste?

Pe măsură ce faceți cumpărături pentru mobilierul dvs. de dormitor, țineți cont de cine sunteți și de modul în care mobilierul se va încadra în această evaluare.

Stil personal in dormitor

Alegerea mobilierului pentru dormitory cu stil personal în minte are foarte puțin de-a face cu a fi sincer despre cine ești. Stilul personal are mai mult de-a face cu flerul, a fi întins, a fi pământesc sau a fi sălbatic. În general, modul în care gândiți la stilul personal va dicta locul în care faceți cumpărăturile pentru mobila de dormitor. Dacă aveți un stil pământesc, veți fi probabil interesat de mobilierul Italian în stil clasic, în timp ce, dacă sunteți interesat de un stil sălbatic, probabil că veți dori să mergeți pe mobilier in stil modern. Diferența dintre stil și cine sunteți este că piesele de mobilier Italian pe care le alegeți vor avea aspecte particulare de design care se întâlnesc cu cine sunteți în același timp ca stilul dvs.

Alege mobilierul pentru dormitor in functie de varsta

Vârsta persoanei care folosește dormitorul este un element destul de important de luat în considerare atunci cand amenajam dormitorul cu mobila italiana.

Gusturile se schimbă, cu cât o persoană este mai tânără cu atât gustul se va schimba în timp. Având în vedere acest lucru, este important să alegeți mobilierul care va fi folosit de mai mulți tineri sau dăruit. Dacă sunteți în căutarea de mobilier dormitor modern alegeti gama noastra Le Comfort Italia. Pe măsură ce vârsta copilului creste, veți putea să reamenajati dormitorul, dacă mobilierul este pentru o cameră de copii sau o calitate care va dura pe măsură ce gusturile dvs. se vor încadra în ceea ce va fi probabil pentru tot restul vieții.

Dimensiunea camerei unde dormim

Din punct de vedere practic, dimensiunile camerei sunt destul de importante. Dacă cumpărați un pat matrimonial de dimensiuni king pentru o cameră care nu este într-adevăr suficient de mare pentru asta, vă fotografiați în picior. Luați în considerare locul în care doriți ca dormitorul să se termine din punct de vedere al designului înainte de a merge prin magazine sa faceti achiziții de mobila de dormitor. Începeți prin a fi practic și apoi creșteți de acolo. Începeți cu un pat de dimensiuni potrivite și un dulap care are numărul potrivit de sertare pentru nevoile dvs. Salteaua poate fi doar o saltea care funcționează pentru cameră, în timp ce comoda ar trebui să fie prima piesă de mobilier care este regizată de stilul și caracterul tău.

Iluminatul in dormitor

Deoarece căutați să îndepliniți criteriile de mai sus pentru mobilierul dvs. de dormitor, luați în considerare cât de multă lumină intră în spațiu din exterior. Nu este luminat spațiu din lămpi, ci lumină naturală. Zonele mai întunecate din dormitory vor trage într-adevăr camera în jos, dacă nu există suficientă lumină naturală pentru a le „lumina” un pic. Camera poate funcționa bine cu lumina artificială noaptea, dar dacă intenționați să fiți acolo în timpul zilei, pregătiți-vă pentru un spațiu total diferit.

Gama de prețuri pentru mobila italiana

Există un motiv foarte bun pentru ca oamenii să termine cu un set de mobilier eclectic în casele sau apartamentele lor, mobilierul de brand Italian are un pret pe masura.

În unele privințe, acesta nu este un lucru atât de rău. Fii un bun cumpărător de mobilă italiana, priceput și cumpără una sau două piese de calitate simultan, nu ieși și caută întregul dormitor setat simultan și plătește mai puțin. Este probabil ca acest mobilier de dormitory să fie împânzit și să se destrame după câțiva ani de utilizare continuă. Dacă cumpărați pentru ultimii dintre copii, acesta este un lucru. Dacă sunteți la cumpărături pentru dvs., găsiți piesele de mobilier pentru dormitor sau două potrivite care vă vor rămâne mult timp și plătiți mai mult pentru asta.

Pe măsură ce banii încep să apară, adăugați o altă piesă de calitate, care să fie în concordanță cu caracterul și stilul tău. Încearcă să fii realist cu tine însuți când vine vorba de stil si amenajare dormitor cu mobila moderna. Cu alte cuvinte, nu fi un sclav al stilului vestimentar. Când cumpărați aceste piese de calitate mai scumpe, rămâneți cu formularele clasice.

Idei de dormitoare italiene

Mobilierul în stil italian, fie că este vorba despre un dormitor sau un living, este de obicei comparat cu o suită regală. Formele aristocratice și laconice ale dormitorului au un efect magnetic și nu vor lăsa pe nimeni indiferent - nici proprietarii, nici oaspeții casei. Acest mobilier pentru dormitor combină invariabil manopera excelentă și materiale de primă clasă pentru a crea cele mai fantastice interioare in dormitor.

Chic și strălucirea interiorului dormitorului italian

De fiecare dată când intri în propriul dormitor italian, îți vei imagina străzile Florenței cu fațadele sale pitorești, amintește-ți arhitectura maiestuoasă a capitalei romane, culorile unice ale Palermo, aerisirea și ușurința priveliștilor din Veneția. Modelul italian de design interior a ocupat întotdeauna o poziție separată între tendințele europene - acest stil este apropiat de clasici și, în același timp, rămâne original. Ambianța caldă a dormitorului permite corpului și minții să se relaxeze și să se relaxeze complet.

Nu este ușor să creezi un interior italian real, deoarece la proiectare trebuie luate în considerare diverse nuanțe. Desigur, nu ar trebui să înghesuiți camera cu toate obiectele care corespund stilului, dar componentele principale ale designului trebuie să fie prezente cu siguranță. Și anume:

Stilul italian arată mai organic în camerele cu tavane înalte. De regulă, de regulă, aleg o gamă de lumină, cu toate acestea, dimensiunile camerei și înălțimea ei joacă un rol important. Mobilierul masiv, care este adesea mobilat în dormitoarele în stil italian, va arăta prea greoi în apartamente mici.

Diferitele tipuri de parchet sunt acoperirea principală pentru pardoseli în acest stil. Pentru a da aspectul adecvat, pereții sunt acoperiți cu tapet, se folosesc tehnologii pictate sau în relief.

Seturile de dormit din lemn sunt completate de producători dintr-o varietate de articole: paturi, dulapuri, dulapuri, comode. Cu toate acestea, puteți lăsa cele mai necesare elemente doar dacă dimensiunea și aspectul camerei nu permit mai mult.

Conform canoanelor clasice, se obișnuiește așezarea unui pat dublu lat, cu antetul pe perete, astfel încât ferestrele să fie amplasate pe lateral. Sculpturile din spate sau tapițeria în conformitate cu stilul baroc vor reprezenta un decor rafinat pentru întregul dormitor.

Cele mai fundamentale produse din interiorul italian sunt dulapurile. De regulă, au forme masive și stricte. Dulapurile cu uși oglindite au devenit unul dintre modelele preferate ale italienilor.

Îngrijirea facială va fi deosebit de plăcută dacă instalați un dressing în dormitor echipat cu o oglindă clasică dreptunghiulară sau rotundă. Cadru din lemn cu sculpturi - decor contemporan în stil italian.

Nu trebuie să uităm de un element atât de integral al căștii ca pereche de noptiere. Geometria generală a mobilierului dictează forma noptierelor, acestea pot fi semicirculare sau pătrate, elementele clasice de finisare sunt sculpturile sau suprapunerile metalice.

La bancul patului se așază o banchetă, o pufă sau o bancă cu picioarele grațioase curbate.

Un dulap mare este excelent, dar un dulap cu sertare cu mai multe sertare este potrivit pentru a depozita o mulțime de lucruri mici. Este mai bine să cumpărați un produs ușor pentru un dormitor italian. Locația obișnuită a sertarului se află vizavi de pat sau de peretele lateral.

Dormitorul este echipat cu mai multe surse de lumină: lumina superioară este formată dintr-un candelabru de cristal mare, candelabra poate fi decorarea acesteia, iar nivelul inferior de iluminare este creat de aplice sau lămpi de podea. Pentru a ilumina dormitorul italian, este obișnuit să alegeți candelabre dimensionale care arată mai impresionant în camere spațioase, cu tavane înalte.

Un covor pătrat sau dreptunghiular poate fi așezat lângă piciorul patului, ca un accent frumos. Această tehnică decorativă ajută la revitalizarea pardoselii și la umplerea camerei cu confort.

Puteți completa decorarea camerei cu ajutorul obiectelor de artă, de exemplu, tablouri. Nu uitați să atârnați fotografii sau reproduceri în același stil, atunci pereții nu vor apărea goi.

Avantajele mobilierului de dormitor italian

Fitingurile de mobilier sunt de înaltă calitate, se folosesc componente fiabile, iar lacuirea și vopsirea sunt realizate cu compuși rezistenți și inofensivi.

O mulțime de direcții și stiluri. În fiecare producție din Italia, ei își respectă propriile tradiții și propriul stil, dar și designerii urmează tendințele moderne de modă din lume. În orice moment și indiferent de stil, mobilierul italian s-a remarcat prin forme armonioase și combinații de culori atent gândite.

Multifuncționalitate - în lista de sortimente de saloane de mobilier există modele de diferite dimensiuni. Prin urmare, puteți cumpăra mobilier italian chiar și pentru un dormitor mic.

Exclusivitate și prestigiu. Produsele de mobilier italiene combină calitatea și luxul și, desigur, sunt capabile să satisfacă gustul cel mai solicitant.

Confort. Atunci când creează modele de pat, designerii se gândesc nu numai la frumusețe și har, dar nu uită de cerințele ortopedice și standardele europene.

Dezavantaje sau, mai degrabă, caracteristicile mobilierului italian pe care trebuie să le acorde atenție:

Adesea este contrafăcut și trebuie verificat cu atenție la cumpărare.

Se folosesc materii prime naturale. Suprafețele din lemn nu rezistă la încălzire puternică și modificări ale umidității, în plus, lemnul este un material ușor inflamabil. Dar tehnologia modernă face posibilă prelucrarea detaliilor de mobilier într-un mod care să consolideze aceste puncte slabe.

Greutate mare a produselor. Mobilierul din lemn este foarte greu, acest lucru este resimțit mai ales în timpul transportului și instalării într-un loc permanent; pe de altă parte, îl face mai stabil. Dacă familia are copii mici cărora le place să se ascundă în dulapuri, scoate sertarele și urcă pe rafturi, atunci stabilitatea mobilierului este foarte importantă.

Culorile mobilierului de dormitor Italian

Culorile calde și deschise sunt folosite pentru a colora dormitorul în stil italian. Ocazional, nuanțele de albastru și albastru sunt utilizate în decor și mobilier.

Gama de citrice și oricare dintre variantele de acid nu sunt absolut potrivite ca culori principale. Nuantele de galben, portocaliu, verde suculent sunt acceptabile ca accente separate.

Cu un set aparent limitat de nuanțe în crearea interiorului unei încăperi, se pot folosi o varietate de culori:

Dormitorul cu garnitură de nuc arată nobil și restrâns. Acest design nu va lăsa pe nimeni indiferent. Decorul abundent nu este tipic pentru acest stil. Combinația de kaki în decorarea pereților și tipografia întunecată pare conservatoare, dar în conformitate cu tradiția.

mobilier de dormitor italian

Paleta bej răsună armonios nuanțele de aur și piersic, creând o atmosferă caldă, plină de suflet.

Stilul clasic italian este alegerea albului pentru dormitor. Îndrăzniții care decid asupra unui astfel de design obțin un interior aerisit, ușor și atrăgător.

Griul alb și verde închis sunt potrivite pentru opțiuni de design mai discrete. Această interpretare nu contravine acestei direcții.

O nuanță de liliac va aduce note de solemnitate, iar din combinația sa cu lemnul întunecat, o versiune neobișnuită a țesăturilor interioare în stil italian. Violetul poate fi adăugat acestor culori de bază ca accent, în consecință, dormitorul va dobândi un aspect regal.

O picătură de roșu sau visiniu sub formă de detalii ale decorului textil nu va fi, de asemenea, de prisos, doar culoarea nu trebuie să fie strălucitoare, ci profundă și nobilă.

Seturile de mobilier pot fi foarte diverse prin culoare și textură. Să vedem ce opțiuni există pentru nuanțele de lemn:

Wenge este unul dintre cele mai scumpe și specifice tipuri de lemn, care este adesea folosit într-o culoare închisă.

Culoarea chihlimbarului arată destul de îndrăzneață și strălucitoare. Articolele de mobilier pot fi vopsite inițial în acest mod sau puteți obține singuri această umbră acoperind obiectele de culoare deschisă cu un strat de lac.

Pentru cei care nu caută să experimenteze culorile, soluția ideală ar fi alegerea unei nuanțe calme de fildeș. Spre deosebire de alb, el este mai puțin radical, soților tineri le place să-l aleagă pentru a crea o atmosferă romantică.

Suprafețele fațadelor de mobilier pot fi mate și lucioase. Tradițiile permit utilizarea lacului și a emailului pentru prelucrarea lemnului. Mobilierul din stejar, acoperit cu email, atrage privirea prin frumusețea și calitatea sa. Iar cei care vor să întruchipeze cele mai noi soluții la modă din dormitorul lor și să combine modernitatea cu tradiția pot alege mobilierul cu fațade negre lucioase. Adaugă un decor auriu pentru un efect uimitor.

Pentru ce stil de interior dormitor este potrivit mobilierul italian?

Toate mobilierul este selectat în același stil. Abia atunci vă veți simți confortabil în dormitor. Designerii italieni au dezvoltat un sortiment uriaș pentru decorarea dormitorului în diferite opțiuni stilistice.

Un clasic care nu va ieși niciodată din stil. Seturile de mobilier din lemn vor fi întotdeauna relevante. Astfel de articole sunt decorate cu sculpturi, garnituri de argint sau aur.

mobilier de dormitor italian

Dormitor în stil italian: caracteristici interioare, sfaturi de designer

Din combinația armonioasă de seturi de mobilier din lemn și detalii de decor, se naște confortul, căldura și liniștea. Nu este suficient pentru a simți fericirea? Venirea acasă după terminarea lucrului și a fi într-o atmosferă de armonie este cea mai mare plăcere.

Instalarea lămpilor de masă va adăuga mai mult confort camerei. Stilul clasic se caracterizează prin forma sofisticată a modelelor, accentuând starea de spirit generală a camerei.

Designul clasic al dormitorului presupune o ordine strictă în aranjament și absența detaliilor inutile:

patul este instalat mai aproape de ferestrele din spatele camerei;

dulapul și masa de dressing pot fi mai aproape de ușa din față;

este obișnuit să pui o bancă sau o canapea la picior.

Respectarea acestor reguli din aranjament servește ca garanție că va exista spațiu liber în cameră. Imaginile, figurinele, corpurile de iluminat și alte elemente decorative nu ar trebui să înghesuie spațiul, principalul lucru din interior este mobilierul frumos.

Mobilierul clasic de dormitor italian va fi decorat cu o pată albă de zăpadă, care va sublinia aspectul elegant al interiorului. Finisajele de perete neutru servesc ca fundal pentru texturile din lemn strălucitoare și atrăgătoare.

Italiană.

Seturile de mobilier minunate pentru dormitor, sufragerie sau studiu în stil italian au încetat să mai fie un lux de neuitat astăzi. Prețurile depind de ceea ce este inclus în setul de mobilier din dormitorul italian: dacă este format doar dintr-un pat, un dulap și o pereche de piedestale, acesta este un lucru și dacă include tot felul de produse suplimentare: un banchet, o otomană, o canapea, atunci costul crește semnificativ. Decizia de cumpărare ar trebui să se bazeze pe dimensiunea spațiilor și capacitatea financiară.

Au fost create colecții pentru dormitoare de diferite tipuri, și anume:

Mobilier modern de dormitor italian, care îmbină armonios lemnul natural cu tendințele vestimentare ale secolului XXI.

Romantic și aerisit. Un baldachin, un pat cu formă elegantă, lemn ușor - și acum v-ați imaginat un pat prințes.

Strict și restricționat. Cu o cantitate minimă de elemente decorative, cele mai practice și funcționale.

Am enumerat cele mai populare opțiuni de stil italian. Clasice stricte și frumoase, aristocrația și rafinamentul, luciul și frumusețea aspectului - acestea sunt seturile de mobilier din această țară. Cu ajutorul mobilierului de dormitor italian, de exemplu, din fag masiv, puteți crea un interior unic al camerei. Cererea pentru aceste produse este în creștere, în ciuda crizei de pe piață.

Modelele moderne de pat sunt echipate cu un mecanism de ridicare convenabil, sub care este ascuns un spațiu mare de depozitare sau un sertar. Aceste corpuri sunt concepute pentru a economisi spațiu în dormitoarele mici.

Gama de producători italieni include seturi de dormitoare pentru copii și articole individuale. În funcție de stil, paturile au o casetă înaltă, ale cărei forme sunt foarte diverse. Designul paturilor în stil italian permite fiecărui copil să se simtă ca un reprezentant al familiei regale.

Barocul și rococo - aceste direcții sunt populare în rândul persoanelor care doresc să se înconjoare de lux. Aceste stiluri se caracterizează prin prezența a numeroase elemente decorative în interior.

Modern - este ales de cei care preferă rafinarea externă, grația și, în același timp, durabilitatea și practicitatea.

Dormitoarele moderne sunt o combinație originală de elemente de stiluri diferite. Designul permite piese de mobilier din sticlă, plastic și alte materiale.

Din toate acestea, rezultă că persoanele cu gusturi diferite își pot alege mobilierul din dormitor, atât în stil italian, cât și în altele. Iar pentru cei care nu își pot defini preferințele în vreun fel, consultarea unui specialist va fi de ajutor. Un designer competent va oferi mai multe opțiuni, dintre care una vi se va potrivi cu siguranță.

Materiale utilizate pentru confecționarea mobilierului italian

Mobilierul din materiale naturale rămâne mereu îndrăgit și solicitat de consumatori datorită prieteniei sale cu mediul și a frumuseții sale naturale. În magazinele online, sunt prezentate modele din lemn masiv, iar carcasele produselor pot fi asamblate și din plăci de PAL și MDF, lemn masiv lipit din resturi de panouri.

Ca materiale de finisare, designerii italieni folosesc piele naturală, diverse tipuri de mătase, lenjerie și blană. Căștile exclusive sunt decorate cu metale prețioase, piele de crocodil sau fildeș. Sculpturile, incrustările, forjarea dormitoare clasice italiene elementelor sunt tipuri tradiționale de decor.

Mobilier de dormitor italian de bază

Scopul dormitorului este de a crea un sentiment de pace și liniște. Decorul acestei încăperi trebuie să fie astfel încât persoana, la trezire, să aibă o dispoziție bună și să simtă energia pentru activitățile de zi cu zi.

Un set de dormitor constă de obicei din:

pat confortabil;

noptiere;

dulap cu sertare;

dulap pentru haine;

dressing.

mobilier de dormitor Italian.

Este important ca producătorii de mobilă să-l facă confortabil, astfel încât aceștia acordă o atenție deosebită dezvoltării designului patului. Au o formă confortabilă, puteți alege dimensiunea corespunzătoare a danei, iar acestea sunt din lemn natural.

Mobilier italian pentru dormitor pentru copii

Părinții au cerințe de bază pentru siguranța mobilierului și a altor obiecte care înconjoară copilul în viața de zi cu zi. Un mediu sănătos este esențial pentru o dezvoltare și creștere sănătoasă. Achiziționarea de mobilă pentru copii de la meșteri italieni înseamnă a arăta o adevărată îngrijorare pentru siguranța lor și organizarea unui spațiu adecvat pentru creativitate și dezvoltare a abilităților.

Cele mai bune studiouri de proiectare proiectează și fabrică mobilier pentru copii, care urmăresc să creeze seturi pentru camerele copiilor, în conformitate cu cerințele de siguranță. Nu există colțuri ascuțite și alte elemente în piese de mobilier care pot fi periculoase. Mobilierul italian pentru copii este produs pe echipamente la nivel înalt, controlul calității se realizează la toate etapele de producție, numai materiile prime ecologice sunt utilizate.

Câți oameni, atâtea gusturi există, astfel încât designerii lucrează constant la proiectarea de noi colecții pentru copii în diferite stiluri - moderne, clasice, art deco și altele. Prin achiziționarea de mobilier de lux fabricat în Italia, părinții iubitori creează o atmosferă de bunăstare și lux pentru copiii lor.

1. Deci, mobilierul pentru copii italian are următoarele caracteristici:

după cum am menționat deja, producția se bazează pe utilizarea de materii prime naturale, ecologice - aceasta este o garanție a siguranței copiilor de orice vârstă;

fiecare mobilier este conceput cu atenție pentru a obține un confort maxim;

Maeștrii de design italieni încearcă să satisfacă nevoile părinților și copiilor, iar modelele lor se disting prin atractia lor vizuală, ideile îndrăznețe, creativitatea și luminozitatea;

mobilierul este echipat cu fitinguri de înaltă calitate, care funcționează lin și ușor, sunt confortabile și practice de utilizat și sunt gata să servească mulți ani.

2. Set complet de căști pentru copii.

Fabricile italiene produc seturi de mobilă de înaltă calitate, iar colecțiile pentru copii nu fac excepție. Sortimentul conține multe articole, ceea ce face ușoară planificarea unui mediu armonios în pepinieră. Pentru a extinde posibilitățile de joc ale camerei, obiectele de mobilier pentru copii sunt echipate cu sertare spațioase, există de asemenea la vânzare diverse rafturi, cutii originale în care vă puteți ascunde „comorile”. Astfel de articole decorative completează perfect decorul și sunt foarte populare la copii.
j4wniqu325 has not yet selected any galleries for this topic.