photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Topics >> by >> Cum să cāștigi mare īn industria sexului

Cum să cāștigi mare īn industria sexului Photos
Topic maintained by (see all topics)

BDSM: trucuri pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a gasi sfaturi precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Mergeti la https://daltonkvcu842.shutterfly.com/24 un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via apartamentul. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este total aproximativ tu trebuie sa alege ce sa foloseste. Mai degraba decat normal lenjerie intima, BDSM utilizeaza oportunitatea de a abordati un nou datorie si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, net precum si specialitate magazine oferiti o uriasa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler si, de asemenea, alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele joc suprematie si trimitere, o siguranta este extrem de crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de actual durere, este intr-adevar esential sa stabiliti un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece subs poate fi adesea inchis.

Fara rusine

BDSM este o unica practica care solicita o uriasa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie sa fie precum si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, astfel incat tu si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe suspiciune si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, tehnica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent de daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste rezonante, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.
has not yet selected any galleries for this topic.