photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
sawyerhooper | all galleries >> root >> In Box > Guacamole: Nejlepší Přehled K Zdokonalování Tohoto Pokušení
previous | next

Guacamole: Nejlepší Přehled K Zdokonalování Tohoto Pokušení

Guacamole, svůj a chutný dip vyrobený ze zralého avokáda, je milovaný standard na planeta poklesů a šíření. Ať už pořádáte večírek, těšíte se uvolňujete svačinku nebo snažím se najít chutný potah pro vaše tacos, guacamole je univerzální a výběr.


Udělejte Si Dokonalé Guacamole S Tímto Přehledem



1. Výběr dokonalého avokáda


Začátek se zralým avokádem pro to nejlepší guacamole. zkuste najít avokáda, která jsou na dotek trochu měkká, ale zatím. měli přijmout mírný tlak. Pokud se neplánujete použít okamžitě, vyberte pevnější avokáda a nechte je dozrát v prostoru teplotní.


2. Shromažďování Účinné složky


Kromě avokáda sbírejte následující zásadní ingredients:


Zralá rajčata: Vyberte rajčata, která jsou pevná, ale zralá pro šťavnatou vzhled.


Červená cibule: Zahrňte do svého guacamole ostrý a slibný.


Čerstvý koriandr: Tato přírodní bylina přispívá výbuch kvality.


Limetková šťáva: Zvýrazněte chuť a vyhněte se hnědnutím pomocí čerstvé vymačkané limetkové šťávy.


Česnek: Pro tip hloubky a složitosti.


3. Umění rmutování


Uskutečnění správného textury je zásadní. Použijte vidličku nebo šťouchadlo na brambory k rozmačkání avokáda a ponechejte nějaké kousky pro zahrnuté textura. Pokud preferujete hladší jednotnost, využívejte mlýnek, zatím pozor, aby nedošlo k přepracování.


4. Stabilizace Chutě


Guacamole je všem o rovnováze. Upravte množství limetkové šťávy, soli a různých dalších aktivních složek tak, aby vyhovovaly vaší preferencím. Limetková šťáva nejen jen obsahuje příchuť zatím také pomáhá udržovat živý ekologický barva avokáda.


5. Rajčata a cibule


Rajčata a cibuli nakrájejte na kostičky jemně, abyste jisté rozložení v celém guacamole. Odstranění semínek z rajčat může zastavit přebytkem tekutiny ve vašem dipu.


6. Přijímání Koriandr


Koriandr doplňuje intenzivní a bylinný tón guacamole. Nakrájejte to jemně a rozmixujte stejnoměrně přímo do rozmačkaného avokáda pro roztržení chuti v každém soustu. Pokud nejste přívrženec koriandru, můžete jej vynechat nebo nahraďte čerstvou petrželkou.


7. Péče o česnek


Pro vytříbenou příchuť česneku jemně kostky nebo použijte lis na česnek. Změňte částku na základě vaší volby, protože česnek může rychle ovládat různé jiné chutě.


8. Podání a Prezentace


Nabídněte guacamole okamžitě, abyste si ocenili jeho čerstvost. Pokud jej vyžadovat připravit předem, oblast plastová fólie přímo externě snížit hnědnutí. Ozdobte přidaným koriandrem nebo plátek limetky pro vizuálně přitažlivou prezentaci.


9. Varianty a Doplňky


Získejte inovativní se svým guacamole přidáním aktivních složek jako jalapeños nakrájené na tepla, nakrájené mango pro sladkost , nebo černé fazole pro přidané textura. Vyzkoušet různé chuť účty, aby bylo vaše guacamole speciální.


10. Doprovody


Guacamole páry dobře s tortilla chipsy, veggie tyčinkami nebo jako zálivka pro tacos, nachos nebo barbequed maso. příležitosti jsou neomezené, takže neváhejte prozkoumat různé servírování možnosti.


Porozumění umění guacamole zahrnuje stabilizace chutě, výběr ideálních aktivní složky a vítání představivost. S tímto nejvyšším přehledem jste na dobré cestě k vyvinutí propadu, který bude mít každý člověk vrací se pro více. Takže si své avokádo a připravte se na raise svou hru guacamole!

share
Type your message and click Add Comment
It is best to login or register first but you may post as a guest.
Enter an optional name and contact email address. Name
Name Email
help private comment