photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Marnix Jonker | profile | guestbook | all galleries | recent
Type your message and click Add Comment
It is best to login or register first but you may post as a guest.
Enter an optional name and contact email address. Name
Name Email
help private comment
Danny 04-Jan-2017 08:07
Hallo,

Ik ben Danny Hummel, eigenaar van de website www.westerwoldenatuur.nl. Ik ben deze website gestart vanuit mijn hobby; fotograferen. Ik doe voornamelijk natuurfotografie en ben groot liefhebber van de regio Westerwolde. De laatste paar maanden ben ik zeer fanatiek met de website bezig geweest. De site is compleet vernieuwd en ziet er nu veel beter uit dan voorheen. Ook betrek ik andere mensen bij mijn site doormiddel van foto's in te laten sturen. Dit is een groot succes en er komen veel leuke reacties op.

Ik wil graag het aankomende jaar de website nog verder uitbreiden. Ik ga informatie over alle natuurgebieden en bossen in de regio Westerwolde op de website plaatsen. Mijn doel is om, zoals de naam van de website het al zegt, een website te worden waar je alle informatie kunt vinden over de natuur in Westerwolde. Daarnaast is de site een platform waar een ieder zijn belevingen, activiteiten en kennis over deze regio kan delen.

Graag wil ik nog meer mensen erbij betrekken die echt kennis hebben over deze regio, mensen die het leuk lijken om die kennis te delen. Dit kan van alles zijn foto's, een leuke blog, evenementen, video's, waarnemeningen noem het maar op. Heb je iets leuks wat je wilt delen? Stuur het in!

Je kunt het mailen naar:

Danny Hummel

Info@westerwoldenatuur.nl

www.westerwoldenatuur.nl
Marnix Jonker08-Sep-2013 11:51
Hello and welcome to my guestbook,

I am very delighted that you visited my photo website.
Please, feel free to leave a message here!

Thanks,

Marnix