photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Marius Nistor | all galleries >> Cresterea canarilor, sticletilor si scatiilor >> Cresterea si inmultirea canarilor >> Reproducerea canarilor > Triunghiul vietii
previous | next

Triunghiul vietii

Contrar parerii generale, pregatirea reproducatorilor nu incepe inainte cu doua saptamani de depunerea primului ou, ci odata cu incheierea sezonului anterior. Pentru succesul stagiunii e extrem de important sa se respecte principiul care sta la baza Triunghiului Vietii. In reprezentarea grafica a acestuia, baza o reprezinta “Fondul genetic” cu care este inzestrata fiecare pasare, una din laturi o reprezinta “Alimentatia”, in timp ce a treia latura e data de “Factorii de mediu”(spatiu, climat, lumina, umiditate etc.). Suprafata acestui triunghi e reprezentarea fiecarui “Individ”, cresterea sau descresterea uneia din laturi influentand astfel conditiile de sanatate, fertilitate, adaptarea la mediu etc.
Tinand cont de toate aceste aspecte pe parcusul intregului an si nu numai in perioada de reproducere, vom avea garantia succesului.


other sizes: small medium original auto
previous | next
share
Type your message and click Add Comment
It is best to login or register first but you may post as a guest.
Enter an optional name and contact email address. Name
Name Email
help private comment