photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Ludo Verhoeven | all galleries >> Wandelen/fietsen in en rond Turnhout >> Vennengebied Turnhout > Vennenwandeling Turnhout
previous | next
29 mei 2007 Ludo Verhoeven

Vennenwandeling Turnhout

Turnhout


other sizes: small medium original auto
share
rrte 22-Mar-2013 17:41
wenit
peeters liesbet 05-May-2008 12:31
Goeiedag mijnheer Verhoeven,

Graag wil ik mezelf eerst voorstellen. Ik ben Liesbet Peeters, 52 jaar oud, afkomstig van Merksplas en ik woon op de Heizijde in Turnhout.
Als geograaf heb ik 25 jaar in Malle voor de klas gestaan (16 tot 20 jarigen), maar ben hiermee gestopt twee jaar geleden.

Momenteel volg ik een opleiding stadsgids.

In het verleden heb ik al enkele keren uw site met foto's bezocht : ze zijn ADEMBENEMEND MOOI !!! Keer op keer sta ik versteld van uw prachtige foto's : ik besef nu weer dat ik te weinig uw site bezoek.

In het kader van onze opleiding krijgen we soms opdrachten om iets van rondleiding of bezoek uit te werken. Momenteel bereid ik een (fictief)uitstapje voor rond het Zwart Water. Mijn vraag is of ik enkele van uw foto's mag afprinten om, tijdens de voorstelling van dit fictieve tochtje, op het klasbord te hangen, zodat mijn medestudenten (afkomstig uit oa Lier, Geel, Herentals, Antwerpen) zich een concreet beeld kunnen vormen van de omgeving op het moment dat ik alles presenteer.

Ik hoop dat u me hiervoor de toestemming geeft : een betere reclame voor het Turnhoutse natuurschoon kan ik me niet voorstellen. De foto's zullen dus niet verspreid, gekopieerd enz... worden. Ik wil wel graag uw naam vermelden bij de foto's. Bovendien zou ik graag naar uw site verwijzen, vermits ze een mooie hulp kan zijn bij het voorbereiden van een wandeling in de regio. Staat u me dit toe, of hebt u dat liever niet ?

Hopelijk kunt u mijn vragen beantwoorden één van de komende dagen, want het zou geweldig zijn mocht ik de klas kunnen enthoesiasmeren via uw schitterende foto's.
Met dank voor uw reactie.
Vriendelijke groeten,

Liesbet Peeters

peeters.liesbet@pandora.be
Type your message and click Add Comment
It is best to login or register first but you may post as a guest.
Enter an optional name and contact email address. Name
Name Email
help private comment