photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Valeska | all galleries >> Valeska's Snapshots >> The cats who lives in our house >
previous | next
23-JUNI-2007

We waren allebei thuis en het deurtje van de bench opengezet. Sita bedacht zich geen moment en ging direct achter de bank zitten. Af en toe kwam ze er even vandaan om alles te besnuffelen, maar als er maar een geluidje was, zat ze direct weer achter de bank. Ninja kwam snuffelen, maar Sita ging direcht blazen en Ninja blijft uit de buurt. Roxy vindt het helemaal niets, maar komt wel regelmatig met een hoge rug en dikke staart kijken. 's middags met het borsteltje Sita gelokt. Geluiden maken met een borsteltje en languit op de grond liggen, naar 15 minuten het aangekeken te hebben kwam ze binnen bereik. Ik gaf geen reactie en uiteindelijk ging ze me kopjes geven. En voorzichtig liet ze zich borstelen. Heel allert en elke keer weer weglopend.
's avonds had Pierre Ninja op schoot om aan te halen. Aan de reactie van Sita kon je zien dat ze jaloers was en ook aangehaald wilde worden. Uiteindelijk naderde ze tot op de bank.
Later kwam ze zo dicht bij dat we haar konden aanhalen.
Ze wil absoluut niet meer in de bench. s' nachts de andere katten buitengesloten, zodat ze vanacht het rijk alleen heeft.


other sizes: small medium large auto
comment | share
laine8224-Jun-2007 00:06
Unusual but pretty markings