photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Marius Nistor | all galleries >> Cresterea canarilor, sticletilor si scatiilor >> Cresterea si inmultirea canarilor >> Achizitia pasarilor > Agat rosu intensiv
previous | next

Agat rosu intensiv

Fie ca este vorba de un exemplar pe care il tineti pentru cantecul sau culoarea deosebita sau doriti achizitia unor pasari pentru reproducere e nevoie sa selectionati foarte atent pasarile pe care doriti sa le achizitionati, pentru a evita regretele ulterioare. Ca prima recomandare (mai ales pentru cei care doresc sa se ocupe de reproducerea canarilor) sunt crescatorii cu experienta. Marele avantaj este ca veti cunoaste astfel arborele genealogic al pasarii, precum si multe alte informatii despre pasare: varsta, ponte depuse, procent de fecunditate al oualor, numar de pui ajunsi la intarcare etc., foarte importante avand in vedere ca multe din aceste aspecte comportamentale se transmit pe cale genetica. In plus veti afla obiceiurile alimentare si un sfat pertinent legate de ingrijirea lor, mai ales atunci cand sunteti la inceput de drum.
O alta posibilitate de achizitie a pasarilor sunt petshopurile, dar aici informatiile legate de stoc depind de provenienta lor si de cunostintele vanzatorului care, din pacate, de cele mai multe ori sunt destul de vagi.


other sizes: small medium original auto
previous | next
share
Guest 10-Dec-2007 13:39
coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Type your message and click Add Comment
It is best to login or register first but you may post as a guest.
Enter an optional name and contact email address. Name
Name Email
help private comment