photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Pieter C. Brouwer | all galleries >> Thailand, nature-people-landscapes-architecture-wild orchids-insects-animal >> Thai - Laos - Birma orchids, All photographs are taken handhold >
previous | next
03-MAR-2012

In landen als Laos en burma moet je erg uitkijken in de jungle, het kookt er van de vallen, als je er in trapt krijg je soms een bamboespeer of een schot hagel door je been.
Het zijn vallen voor klein wild zoals gordeldier, zilverfazant, humesfazant, bankivahoen en stekelvarkens en ook biggetjs van zwijnen.
Ook valkuilen met omhoog gerichte bamboepunten zijn nog steeds in de mode bij het stropersgilde.
Touristen komen nooit in deze gebieden omdat het voor buitenlanders verboden is om op eigen houtje te gaan zwerven.
In de natte tijd wordt je ook nog aangevallen door hordes bloedzuigende platwormen, bloeddorstige muggen en verchillende soorten teken en vlooien.
Slangen bijten niet als er niet op getrapt wordt, ze bijten eigenlijk alleen als ze geplaagt worden, er is zelfs een slangetje (bruin-geel gestreept) wat met je wil spelen als een jonge kat.
Wilde olifanten, bengaalse tijger en honingbeer komen hier ook nog voor, tijgers en beren vluchten weg voor mensen maar olifanten gaan niet uit de weg en vallen soms aan.
Als je geen bosmannetje(vrouwtje) bent moet je hier niet zijn !!!
Daar komt nog bij dat als je onbekent bent met de volksaard je meerdere keren per dag opgelicht wordt ondanks de brede- en altijd aanwezige glimlach.


other sizes: small medium large original auto
share