photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Chris Lock | all galleries >> Galleries >> Turkey > The Ataturk Mausoleum, Ankara
previous | next
08-AUG-2006

The Ataturk Mausoleum, Ankara

view map
Canon PowerShot A540
1/400s f/8.0 at 5.8mm full exif

other sizes: small medium original auto
share
Ayhan 14-Jan-2007 20:20
Sayin Yetkili,

Turkiye hakkinda genis ve derin bilgi, Hollandaca, Ingilizce, Almanca lisansli websitesi hazirliyoruz. Bize gurur veren ulkemizin kurucusu Mustafa Kemal Ataturk'te bu sitede yer alacaktir. Biz en dogru ve yasal bilgiyi vermek istiyoruz. Bizim anlatis tarzimizda cok fotoraf koymak. 50-100 fotoraf yerlestirmek istiyoruz. Isterseniz sizin sayfaya link yapabiliriz. Vereceginiz bilgiyi Hollandaca, Almanca, Ingilizce olarak verirseniz direk sitemize yerlestirebiliriz. Bilgiler bu dillerde mevcut deyilse bunu bir co-card rehberi veya yeminli tercuman tarafindan yaptirabiliriz. Bundan cikacak olan masraflari biz karsilamak isteriz.

Amacimiz Turkiye'yi tanitmak,sevdirmek ve bu ulkeyi dunyaya kabul ettirmek.

Sene 1992de Turkiyeyi Belcikaya tanitma firsatini yakalamistim. Diana Travel de rehber olarak calistigim donemde 50 kisi Belcikadan tatil kazanmisti. Mudurumuz camera ekibini benim gezdirmemi istemisti. Oludenizde cekim yaparken burayi hava cekimi yapmak istediklerini soylemisterdi. Ben bunun ustune Troj birasi tarafindan sponsor edilmis paragliding cilere gittim ve onlara 'Turkiye'yi temsil etmek isterminiz' sorusunu sordum.
Bunu soru uzerine kamera ekibinden 5 kisiyi bedava ucurdular. Bu cekimi aksam yemeginde 50 tatil kazananlara anlattigimda onlardan tam 10 kisi, bir hatta yari felc olan kisleri para karsiligi ucurdular. Henuz Rahmetli Ibrahim beyde banada sormustu. Sende ucmak istermisin. Yok abi benim okadar param yok demistim. Merak etme senden para almam demisti. Bende uctum. Bu cekimler Belcikada iki gun yayinlandi.

Simdi siz bugun bana sorarsaniz 'Bugun vatan icin ne yaptin?'. Hic diyebilecek kadar az, ancak ne yapmak istigidimi sorarsaniz...Oz babasini tanimamis ve Ataturku ornek almis olan birisi ne yapmak isterki..

Saygilarimla,

Ayhan Goksen
Type your message and click Add Comment
It is best to login or register first but you may post as a guest.
Enter an optional name and contact email address. Name
Name Email
help private comment