photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Topics >> by >> Vásároljon hidroponikus műtrágyát online

Vásároljon hidroponikus műtrágyát online Photos
Topic maintained by (see all topics)

A Metrop hidroponikus növényi élelmiszerek és szuszpenziók gyártója. Egyedülálló összetétele a makro- és mikroelemeket ötvözi a maximális hatékonyság érdekében. Vízmentes, nem tartalmaz káros színezéket vagy vizet. Ráadásul a legtisztább alapanyagokból készül. Ha virágait a legoptimálisabb körülmények között kívánja termeszteni, akkor érdemes naponta Metrop MR2 virágműtrágyát kijuttatni. Ezt a terméket növekvő adagokban használhatja az optimális növekedési szint eléréséhez.

A Metrop Hydroponic MR2 Flowering Fertilizer kiváló választás virágos növények számára. Ez a műtrágya kiegyensúlyozott NPK-ból és mikroelemekből készül. Gyors növekedésű növények számára kifejezetten ajánlott. Úgy tervezték, hogy fenntartsa a magas NPK arányt. Vízben elkészítve nem sűrűsödik be, és nem változtatja meg EC értékét. Használata is nagyon gazdaságos, mivel online megvásárolhatja.

A Metrop termékcsalád egyedi hidroponikus kertészeti termékekből áll. Természetes műtrágyákat használ, amelyek érzékenyek a tartósításra. A kalcium és nitrogén egyedülálló keveréke lehetővé teszi a növény számára, hogy könnyebben szabadítson fel tápanyagokat. Ezáltal a növény erősebbé, termékenyebbé és ellenállóbbá válik. A termék összetevői nagyon biztonságosak a környezet számára. Emellett az összes többi Metrop termékkel kompatibilis. A legjobb az egészben, hogy megfizethető áron kapható.

Az Advanced Nutrients egy másik népszerű hidroponikus műtrágya márka. Az 1999-ben alapított cég számos terméket kínál a gyorsan növekvő növények számára. Néhány legnépszerűbb terméke a sensizym és a mikrovirágzás. A társaság elkötelezett a környezetvédelem iránt is. Termékei korrekt áron kaphatók. A legjobb, ha kipróbálja ezeket, hogy megtudja, jól működnek-e a növényei számára.

A Metrop egy holland hidroponikus műtrágya márka. A céget 1996-ban alapították, és változatos termékcsaláddal rendelkezik a hidroponikus kertészethez. Termékcsaládjuk nagy hozamú, gyorsan növekvő és mikrovirágzó növényeket tartalmaz. Kis mennyiségben postaládában és normál dobozban is kapható. Magyarországon kényelmes és megfizethető, üvegházakban is használható hidroponikus műtrágya.

A Metrop termékcsalád mellett a cég további hidroponikus műtrágyák széles választékát kínálja. Calgreen bázisa a kalcium és a nitrogén egyedülálló kombinációjából áll. Mindkettő fontos építőköve a növényi sejtfalnak, a kalcium pedig segít megelőzni a penészedést és a rothadást. A Metrop termékcsaládban található kalcium kompatibilis az összes Metrop termékkel, és minden más Metrop termék után a fugával kell keverni. A három termék együttesen első osztályú műtrágya sorozatot alkot. Az MR 1 és MR 2 műtrágyák ideálisak az erős tüskékhez és gyökerekhez.

Az MR2 virágműtrágyát kifejezetten a hozam maximalizálására tervezték. Mikroelemei és NPK-arányai kiegyensúlyozottak. Nagy tisztaságú alapanyagokból készül, így nem zavarja meg a növény normál növekedését. EC-je az előkészítés után is az optimális szinten marad. A nagy tisztaságú összetevők elősegítik a gyorsabb fotoszintézist, ami javítja a végtermék minőségét.has not yet selected any galleries for this topic.